Specialpedagog med BTI-inriktning till Barn- och ungdomshabiliteringen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Specialpedagog med BTI-inriktning till Barn- och ungdomshabiliteringen. Välkommen med din ansökan senast den 25 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du huvudsakligen arbetar med BTI - beteendeterapeutisk intensivträning för små barn med autism, inom barn- och ungdomshabiliteringen i norra Kalmar län. Som specialpedagog ingår du ett tvärfackligt team med andra yrkesgrupper. Du deltar aktivt i teamens utrednings-, diagnostiserings-, behandlings- och utvärderingsarbete. Du ger stöd till barnet, familjen, anhöriga och nätverket inklusive personal. Specialpedagogen samarbetar också med kollegor i övriga habiliteringsteam. Du får möjlighet till ett utvecklande, varierande och stimulerande uppdrag.

Vi söker

Vi söker dig som är specialpedagog. En merit är om du har erfarenhet av att arbeta med likvärdiga arbetsuppgifter inom habilitering. Du är flexibel, strukturerad, ansvarstagande och ha god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vidare är du duktig på att samarbeta, är lyhörd för kollegor, patienter och samarbetspartners. Arbetet medför resor varför körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort för tjänsten kan vara Oskarshamn, Vimmerby eller Västervik.

Vår arbetsplats

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:7 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.