ST-läkare anestesi- och intensivvård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker ST-läkare anestesi- och intensivvård. Välkommen med din ansökan senast den 1 april.

Vi erbjuder

Vill du ha ett arbete som kombinerar praktiskt arbete med teoretiska kunskaper? Tycker du om att blanda klinisk blick med högteknologisk utrustning? Vill du bota, lindra och trösta dina medmänniskor när de behöver det som mest?
Som ST-läkare hos oss får du en gedigen utbildning i anestesi och intensivvård. Efter en introduktionsperiod ingår du i primärjourslinjen och arbetar omväxlande på operationsavdelningen och intensivvårdsavdelningen. Ingen arbetsdag är den andra lik, och du har hela tiden gott stöd av dina kollegor på en arbetsplats där alla ställer upp för varandra.

Välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som ser teamarbete med patienten i centrum som en självklarhet. Du visar gott omdöme, har god samarbetsförmåga och tar gärna egna initiativ för att utveckla dig själv och människorna i din närhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Anestesi- och intensivvårdskliniken innefattar sjukhusets centraloperationsavdelning, intensivvårdsavdelning och sterilcentral. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler och med modern utrustning. På både intensivvårdsavdelningen och operationsavdelningen används PDMS, vilket medger en helt digital registrering av patientdata.

Kliniken har ca 220 medarbetare varav 19 läkartjänster. På operationsavdelningen genomförs årligen ca 8000 anestesier och på IVA vårdas ca 600 intensivvårdspatienter per år.
Operationsverksamheten omfattar övre och nedre GI-kirurgi, kärlkirurgi inklusive endovaskulära ingrepp, urologi, ortopedi, gynekologi med obstetrik, öronkirurgi, avancerad ögonkirurgi och oralkirurgi. Robotkirurgi används inom nedre GI, urologi och gynekologi. Kliniken ansvarar även för vaskulär access och bistår vid akutlarm.

Vår intensivvård och operationsverksamhet håller nationellt hög klass och har ett kontinuerligt utvecklingsarbete såväl internt som i samarbete med sjukhusets övriga kliniker. Ett flertal kollegor är disputerade och på kliniken råder ett gott forsknings- och utbildningsklimat där egna projekt uppmuntras. Den senaste SPUR-inspektionen av ST-utbildningen gav genomgående goda omdömen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:45 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd med sex månaders provanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.