ST-läkare i allmänmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker ST-läkare i allmänmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Som ST-läkare inom Primärvårdsförvaltningen arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier runt patienten. Det kan vara allt från akuta fall till förebyggande vård och livsstilsfrågor. Vi värdesätter en god patientrelation grundad på kontinuitet. I ditt arbete har du goda möjligheter att konsultera arbetskamrater samt andra specialister för att patienten ska få en kvalificerad vård och när så behövs remittera vidare.

Vi anser att forskning och fortbildning är grundläggande för utvecklingen. Det är regelbundna ST träffar samt kurser och seminarier. Du får hos oss en bred och anpassad utbildning vid någon av länets hälsocentraler där det finns distriktsläkare som är utbildade handledare.

Du får arbeta som ST-läkare i allmänmedicin inom en organisation som har bland de bästa resultaten i Sveriges primärvård, både i Öppna jämförelser och Nationella patientenkäten - tillsammans med duktiga och engagerade arbetskamrater som har roligt tillsammans på jobbet.

Vi är ett långt län med hälsocentraler placerade i allt från glesbygd till stadskärna och med olika utmaningar. Vi är övertygade om att du hos oss kan hitta den rätta arbetsplatsen för just dig.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Vi söker

Legitimerad läkare

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Just nu söker Primärvårdsförvaltningen ST-läkare till flera av länets hälsocentraler.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:117 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid eller annat efter överenskommelse. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.