ST-läkare, Infektionskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker ST-läkare, Infektionskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 1 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete och en strukturerad utbildningsplan med erfarna handledare på infektionskliniken i Kalmar. Vi har korta beslutsvägar mellan ledning och medarbetare. Kliniken präglas av god kollegial stämning och högt i tak. Infektionskliniken har ett länsövergripande uppdrag där vi stöttar både Oskarshamn och Västervik på konsultbasis. Vi värdesätter kreativitet och vilja att förbättra och ser gärna att du kommer med egna idéer och förslag på vetenskapligt arbete under din utbildning.

Vi har ett nära och gott samarbete med mikrobiologen och vårdhygien/smittskydd. Våra ST-läkare medverkar i medicinklinikens jourlinje.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har ett genuint intresse för infektionssjukdomar och trivs med att arbeta på mellanstort sjukhus.

Som person är du social och har lätt för att sammarbeta med dina kollegor. Du ska vara resultatinriktad och bidra till att vi hittar bra lösningar för kliniken. Du kan kommunicera på ett tydligt sätt med såväl kollegor som patienter. Du värdesätter ett gott bemötande och en bra patientkontakt.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektionsvård. På vår mottagning handlägger vi akuta infektionssjukdomar och erbjuder planerad verksamhet såsom infektionsutredningar, HIV-, hepatit-, tuberkulos-, immunbrist- och vaccinationsmottagning samt resemedicinsk rådgivning. Kliniken har en samvårdsavdelning tillsammans med Öron-näsa-hals-kliniken, antalet infektionsplatser är 18 stycken.

Välkommen med din ansökan för att bli en del i vårt team!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:156 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.