ST-läkare och Underläkare till Infektionskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker ST-läkare och Underläkare till Infektionskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 27 maj.

Vi erbjuder

Som infektionsläkare har du inte bara ett nära samarbete med dina kollegor på kliniken utan även med kollegor i hela länet. Vi är en del av naven på våra sjukhus i Kalmar, Oskarshamn och Västervik och konsulterar flertalet verksamheter.

Hos oss är den ena dagen den andra olik. Man skulle kunna säga att vi är som samhällets termometer och vi känner av både lokala och internationella händelser. En viktig del av arbetet är därför att ha ett stort intresse av vad som händer i världen, olika kulturer och att vara lite utav en detektiv.

Hos oss finns stora möjligheter till individuell utveckling och om intresse finns så erbjuder vi goda möjligheter till forskning.

Vi söker

På grund av föräldraledigheter och att vår verksamhet växer söker vi dig som är intresserad av att arbeta som ST-läkare eller underläkare hos oss!

Du som söker ST-läkartjänsten ska vara legitimerad läkare.

Underläkarvikariatet är 1 år långt och för dig som är legitimerad läkare finns det goda möjligheter att påbörja en specialistutbildning hos oss under 2019. Även du som ännu inte har gjort din allmäntjänstgöring är varmt välkommen att söka.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi är en länsövergripande verksamhet med klinik placerad i sommarstaden Kalmar. Länssjukhuset ligger med utskikt över Kalmarsund och vi är ett välfungerande landsting som ligger stadigt i toppen på kvalitetsranknigar. Vi har 18 infektionsplatser och erbjuder planerad verksamhet såsom infektionsutredning, resemedicinsk rådgivning, HIV-, hepatit-, tuberkulos-, immunbrist och vaccinationsmottagning. Vi har jourverksamhet på vardagar och bakjoursverskamhet dygnet runt.

Får du jobb hos oss kommer du till en klinik med högt i tak och kollegial stöttning. I Kalmar lever vi bekvämt med korta gång- och cykelavstånd, nära naturen och en stad som är fylld av sport- och musikarrangemang på sommaren.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:66 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.