ST-läkare Öron-, näs- och halskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker ST-läkare Öron-, näs- och halskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 4 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får träffa patienter i livets alla skeden! Vi är en klinik med ett stort engagemang där alla får komma till tals och vara delaktiga. Hos oss tycker vi att det är viktigt med team-känsla och vi jobbar hela tiden för att skapa ett samspel mellan klinikens alla medarbetare. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, audionomer, logopeder, undersköterskor, pedagoger, medicinska sekreterare samt en kanslist, en hörselvårdskonsulent och en teckenspråkslärare. Tillsammans arbetar vi mot samma mål - att sätta patientens bästa i fokus.

På kliniken arbetar drygt 50 medarbetare. På läkarsidan har vi idag nio specialistläkare och fyra ST-läkare. På kliniken har vi stort fokus på den individuella utvecklingen för våra medarbetare där vi utgår från en årlig utvecklingsplan för varje medarbetare. Vår klinik har tidigare tilldelats Otolithens pris för bästa utbildningsklinik och vi har regelbundet SPUR-inspektioner, nästa planerad till maj 2018.

Som ST-läkare på vår klinik arbetar du under handledning från första dagen enligt en individuell utvecklingsplan. Du kommer att få en bred utbildning och ingå i vår primärjourslinje.

Vi söker

Vi söker en legitimerad läkare med ett brinnande intresse för öron-, näs- och halssjukdomar.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Öron-, näs- och halskliniken erbjuder omhändertagande av patienter under hela dygnet under årets alla dagar. Vi har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation. Vi riktar oss till patienter med akuta och kroniska övre luftvägsinfektioner samt kroniska, inflammatoriska och av allergi/annan överkänslighet framkallade tillstånd i övre luftvägar. Vi jobbar även med neurologiska sjukdomar, sväljningsstörningar, behandling av traumatiska skador, tumörer, obstruktiva sömnbesvär samt röst-, tal- och språkstörningar. En viktig del av verksamheten rör hörselvård i alla åldrar. Vi behandlar medfödda och förvärvade sjukdomar och skador vilket omfattar såväl akuta som icke akuta tillstånd hos patientgrupper i alla åldrar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:4 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.