Stabssekreterare - Ledningsstaben - Västerviks sjukhus

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Stabssekreterare - Ledningsstaben - Västerviks sjukhus. Välkommen med din ansökan senast den 23 november.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och stimulerande jobb tillsammans med övriga medarbetare på Ledningsstaben. Vi värnar om varandra och vår arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara ärendeberedning och sekreterarskap i Västerviks sjukhus olika råd och kommittéer.
Att svara för lokalfrågor och utredningar, knutet till Västerviks sjukhus ingår också, samt säkerhet- och beredskapsfrågor.
Vi står inför flera stora förändringar och det finns möjlighet att påverka innehållet i tjänsten beroende på vem Du är.

Vi söker

Dig som har en akademisk utbildning, gärna med inriktning offentlig förvaltning och/eller juridik. Det är önskvärt med arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och du är en god kommunikatör samt har förmåga att skapa förtroendefulla relationer.
Som person är du serviceinriktad och prestigelös i din yrkesroll.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ledningsstaben består av ungefär 20 medarbetare och huvuduppgiften är att ge stöd och service till basenheterna. Vi lämnar även uppgifter till bland annat landstinget centralt, lokala, regionala och central myndigheter samt media. Vi har ett stort ansvar att ge underlag till beslut och att medverka till genomförandet av de beslut som tas av sjukhusledningarna.
Arbetsområdena utgörs av personal-, ekonomi-, utvecklings- och utredningsfrågor.

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:138 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.