Städerska

Folkhögskolorna söker Städerska. Välkommen med din ansökan senast den 16 november.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifterna innefattar daglig städning, storstädning, tvätt, iordningsställande av konferensutrymmen samt även vid behov kunna arbeta i köket. Våra kurser och konferenser kan även vara förlagda till helger.
Det ingår också inköp av städmaterial och inventarier till internaten.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Skolans motto och värdegrund ligger till grund för vårt förhållningssätt till arbetet och varandra. Serviceverksamheten är en viktig del av den helhet som vi strävar efter för våra deltagare. Därför är det av betydelse att du själv ser helheten kring skolans hela verksamhet samt att du har en god samarbetsförmåga då arbetet innebär samverkan med hela skolans personal och kursdeltagare.

Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100 %. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. B-körkort är önskvärt.

Vi söker dig som har ett intresse och engagemang att arbeta med dessa arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter ställer krav på flexibilitet och du behöver vara både noggrann och kvalitetsmedveten. Du har god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. Du ska vara trygg i dig själv och ha en humanistisk och positiv människosyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande.

Gamleby folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, textil design, musik, media och fotografi. Skolan utbildar dessutom fritidsledare och lärarassistenter. Skolan har också en yrkeshögskoleutbildning inom TV-produktion. Folkhögskolan har även ett brett utbud av uppdragsutbildningar. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2018:17 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd fr o m 18 februari 2019 eller efter överenskommelse Sysselsättningsgrad:80% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.