Steriltekniker - Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Steriltekniker - Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 13 november.

Vi erbjuder

På steriltekniska enheten arbetar du med resterilisering av flergångsgods vilket innebär rengöring, syning, packning samt sterilisering. Våra kunder är opererande verksamheter vid sjukhuset men också från primärvården.

Du kommer i ditt dagliga arbete att använda godkända och dokumenterade kvalitetssäkringsmetoder så att god hygienisk standard upprätthålls. Det krävs god datorvana för att hantera kvalitetssäkringssystemen. Du förväntas arbeta effektivt och genomtänkt med fokus på utveckling och säkerställa de olika processerna, för att därmed kunna leverera en fullgod produkt till verksamheten.

Arbetet ställer höga krav på självständighet och samarbetsförmåga. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är ansvarsfull, stresstålig, flexibel, initiativrik och positiv.

Vi söker

Godkänd utbildning till steriltekniker, alternativt annan adekvat utbildning med intresse för vidareutbildning. Erfarenhet från steriltekniskt arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:83 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.