Systemadministratör IT-vårdsystemsupport

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Systemadministratör IT-vårdsystemsupport. Välkommen med din ansökan senast den 4 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en varierande tjänst som systemadministratör hos IT-vårdsystemsupport, där du har möjlighet att kombinera ditt vård- och IT-intresse med att ge förstklassig användarsupport. Team IT-vårdsystemsupport är 1:a linjens support och fungerar som användarstöd via telefon och ärendehanteringssystem, när det gäller frågor och problem kring landstingets journalsystem och närliggande vårdsystem. Vid behov sker även stödjande support på plats ute i verksamheten.

-Alla vill verkligen ge god service till användarna och vi gör det med glatt humör. Eftersom vi sitter på olika platser i länet har vi dessutom närhet till de enheter vi jobbar för, säger Karin Stalebrant, systemadministratör.

I dina arbetsuppgifter ingår förutom användarsupport även administration av behörighetskonton, genomförande av utbildningar och workshops samt utskick av nyhetsbrev till användare. En viktig uppgift är också att säkerställa goda kundrelationer och fånga upp förbättringsförslag från verksamheten.

Ditt verksamhetsområde är hela länet och din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Västervik, Oskarshamn eller Kalmar. Du ingår i beredskapskedjan för IT-vårdsystemsupporten.

Vi söker

Vi söker dig som har arbetat en tid inom vården med Cosmic som arbetsredskap alternativt dig som har erfarenhet av systemsupport via telefon. Utbildningsmässigt har du lägst gymnasienivå, men vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning.

För att trivas i supportteamet tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera, såväl skriftligt som muntligt, och är bra på att vara konkret och tydlig i sättet att förmedla information. Du har pedagogisk förmåga att lära ut och vi ser gärna att du tycker att det är stimulerande och roligt att utbilda och prata inför grupp.

Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som tar egna initiativ och driver din egen utveckling framåt med en positiv inställning och ett brinnande intresse för kundservice. Vidare är du noggrann, nyfiken och lyhörd. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 145 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Att arbeta inom supportteamet innebär att vara kontaktyta och systemstöd direkt gentemot användaren för flera vårdrelaterade system. Det betyder bland annat att fortlöpande följa verksamhetens behov, förväntningar och krav. Teamet kännetecknas av arbetsglädje, motiverade medarbetare och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. I enheten IT Vårdsystem ingår även team funktionell systemförvaltning.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:27 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.