Systemansvarig Video

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Systemansvarig Video. Välkommen med din ansökan senast den 11 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som systemansvarig där du har en nyckelroll i att utveckla framtidens digitala arbetssätt med hjälp av video inom landstinget.

Som systemansvarig har du det övergripande ansvaret för landstingets avancerade och omfattande videolösningar. Detta är ett centralt utvecklingsområde i landstinget och lösningarna används både internt och med externa parter. Förutom vanliga videokonferenser finns till exempel lösningar för att med HD-kvalitet genomföra medicinska videobaserade möten med olika orter och med andra landsting. Din roll är bred med ansvaret för att driva utvecklingen av våra plattformar, hantera dialogen med våra verksamheter, processa nya krav och behov som uppkommer, leda felsökningsarbeten.

Vår verksamhet är landstingsövergripande och din arbetsplats är i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken i Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning som t ex ingenjör eller systemvetare. Du har gedigen erfarenhet inom IT och grundläggande kunskaper om videoteknik, datakommunikation samt mobila och fasta klienter.

Som person är du utåtriktad, drivande, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas bra hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap och har ett brinnande intresse för service. Du trivs med att arbeta i team, ta egna initiativ och jobba självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns drygt 100 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs gärna mer på:
http://ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/yrken-landstinget/arbeta-med-it-i-landstinget/

- Vi jobbar i frontlinjen med digitalisering av de samhällsviktiga funktioner som bedrivs inom landstinget, säger Michael Ceder enhetschef för IT Applikation. Våra videolösningar har en central roll i digitaliseringen av våra verksamheter och när det gäller att forma framtidens arbetssätt inom både hälso/sjukvård och övriga verksamheter.

Enheten IT Applikation har en nyckelroll i att bygga framtidens IT-lösningar för landstinget. Vi står i ett skede där den digitala utvecklingen är starkt i fokus, och där vårt arbete fått uppmärksamhet på nationell nivå. Tempot är högt och utvecklingen är snabb. Enheten har det tekniska ansvaret för landstingets cirka 200 IT-system och hela deras livscykel.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:8 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.