Systemförvaltare Cosmic

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Systemförvaltare Cosmic. Välkommen med din ansökan senast den 4 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete som systemförvaltare, där du har möjlighet att vara en del i utvecklingen av det digitala stödet till vården. Som systemförvaltare förbättrar du vårdens journalsystem samt hittar balansen mellan kundens önskningar och teknikens möjlighet.

-Tittar man framöver händer det väldigt mycket med digitaliseringen inom vården, så det kommer att bli en jättespännande resa att vara med på, säger Anna Sandell, enhetschef IT Vårdsystem.

I ditt arbete säkerställer du systemens funktionalitet och användbarhet, ger användarstöd och är 2:a linjens support. En annan av dina arbetsuppgifter är att ansvara för ändringar/kompletteringar i systemen så att de anpassas till nya förutsättningar som t ex lagar, förordningar, nationella riktlinjer och landstings-/regionbeslut. Du fångar upp och identifierar utvecklingsbehov samt anpassar systemen så att de stöttar kärnverksamhetens processer på bästa sätt. I din roll deltar du även i utvecklingsprojekt inom IT-förvaltningen och är på olika sätt med och samverkar med kärnverksamheten och externa leverantörer. Vid införande av nya versioner, såsom ny eller förändrad funktionalitet i befintliga vårdsystem eller i e-hälsotjänster, säkerställer du kvalitén till användarna.

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som systemförvaltare med inriktning mot vårddokumentation alternativt vårdadministration.

För att arbeta som systemförvaltare inom vårddokumentation söker vi dig som är utbildad sjuksköterska och/eller har lång erfarenhet av vårddokumentation. Det är meriterande om du arbetat med vårdplaner och vi ser gärna att du har varit involverad i införande eller process/flödesarbete inom vårddokumentation eller kvalitetsregister.

Som systemförvaltare med inriktning vårdadministration söker vi dig som har erfarenhet inom områdena remiss, tidbokning och kassa. Utbildningsmässigt har du lägst gymnasienivå, men vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område.

För inriktning mot såväl vårddokumentation som vårdadministration är det meriterande om du har arbetat som lokalt systemansvarig (LSA) i Landstinget i Kalmar län alternativt haft en liknande funktion inom annat landsting.

Du kommer att trivas bra i systemförvaltarteamet om du gillar att arbeta i team, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Det är en fördel om du tidigare jobbat i projekt eller i någon typ av sammanhållande roll. Vi ser gärna att du är analytisk, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänk samt förmåga att se helheten i processer och flöden och du gillar att lösa problem. Du har lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt vilket innebär att du är öppen, tydlig och lyhörd i din kommunikation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 145 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Systemförvaltarteamet ansvarar för den funktionella förvaltningen och utvecklingen av de vårdnära IT-systemen samt den lokala funktionella förvaltningen av nationella e-hälsotjänster. Genom att utveckla det digitala stödet till vården bidrar vi till ökad patientnytta och patientsäkerhet och tar nyttjandet av IT-stöd till nästa nivå. Inom teamet finns stor kunskap och kompetens, som gärna sprids inom gruppen. Här trivs du som värdesätter samarbete och ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:26 Placering/enhet:IT-förvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.