Systemförvaltare/Databasutvecklare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Systemförvaltare/Databasutvecklare. Välkommen med din ansökan senast den 1 juli.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som systemförvaltare/databasutvecklare där du är med och utvecklar landstingets verksamhetsuppföljning.

- Det är stimulerande att vårt uppdrag att återanvända vårdinformation i slutänden ger vårdpersonal mer tid åt patienterna, säger Olle Björneld, systemförvaltare och ansvarig för datalager.

Du är med om en spännande resa för att utforma bra och effektiva lösningar som ger nytta i landstingets förändrings- och förbättringsarbete. Du fördjupar dig ordentligt i olika verksamheter och deras behov. Det innebär många nya frågeställningar och den ena uppgiften är sällan den andra lik. Området är också i en expansionsfas. Du arbetar med hela implementeringskedjan; allt från att analysera behov och definiera krav till att föreslå, skapa och designa olika beslutsstödslösningar och vilket innebär både nyutveckling och förvaltning/support av befintliga lösningar.

Arbetsområdet omfattar hela länet och din placering är i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken, Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av databasutveckling/data warehousing och stora datamängder. Du behöver också ha erfarenhet av Microsofts databashanterare SQL Server eller liknande. Kunskap inom Business Intelligence (BI) är meriterande.

Eftersom mycket av arbetet bedrivs nära kärnverksamheten krävs det att du kan kommunicera med så väl databaser som med landstingets olika verksamhetensföreträdare. För att klara jobbet är du kreativ, analytisk, strukturerad och har ett strategiskt tänk. Som person är du öppen, noggrann och serviceinriktad med förmåga att skapa bra och förtroendefulla relationer. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt. Du är öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns drygt 120 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

http://ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/yrken-landstinget/arbeta-med-it-i-landstinget/

Team Beslutsstöd förvaltar och utvecklar det landstingsövergripande datalagret där man hanterar information från olika verksamhetssystem. Teamet stödjer systemägare och kärnverksamheten med att säkerställa kvaliteten i information och indata som sedan ligger till grund för rapportering och beslut i landstinget. Vi kan det vi gör och är stolta över det. Vi är alla lika viktiga pusselbitar i att tillsammans skapa en fungerande verksamhet och ett positivt arbetsklimat.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:19 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.