Systemtekniker klientteam

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Systemtekniker klientteam. Välkommen med din ansökan senast den 26 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där du får arbeta med central klienthantering i länets största och mest spännande verksamheter. Hos oss arbetar du med klienthantering, skrivarhantering och mobilitet. Som systemtekniker säkerställer du systemens funktionalitet och användbarhet, ansvarar för systemens vidareutveckling samt är koordinatorn mellan användarna, leverantörerna och de tekniska förvaltarna.

- Det är ett omväxlande arbete, där en liten förändring kan få stor skillnad i verksamheten. Nu arbetar vi med att bygga nästa generations klientplattform, säger Mikael Karlsson, teamledare för klientteamet.

Arbetsområdet omfattar hela landstinget och i det dagliga arbetet hanterar du designfrågor för klientplattformen, applikationspaketering samt arbete med konfigurering och felsökning av de senaste operativsystemen på marknaden. Tillsammans med övriga team tar du fram en stabil och säker klient- och skrivarplattform.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har goda kunskaper och erfarenheter av förvaltning och utveckling av klient- och skrivarplattform, applikationspaketering, Office 365 samt administration av tunna klienter. Det är meriterande om du kan uppvisa certifieringar inom klientområdet.

Rollen ställer krav på tekniskt kunnande, eget driv och engagemang. Du tycker om, och har, förmåga att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra.

Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt. Som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och användning. Du har en stark vilja att hänga med i teknologiska trender och att hålla kunskaper aktuella.

För att trivas bra i rollen som systemtekniker för klientplattformen tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Då du kommer att möta olika personalkategorier i dialog om hur system/applikationer ska användas och utvecklas, så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och servicekänsla. Ett krav är att du har körkort.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns drygt 125 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Som systemtekniker i klientteamet är du en del av en sammansvetsad grupp med hög kompetens och god samarbetsförmåga. Teamet ansvarar för att tillhandahålla en tillförlitlig, säker och standardiserad klientplattform för landstinget samt att utveckla och proaktivt omvärldsbevaka klientområdet. Du är en länk mellan användare/verksamhet, där du tillsammans med erfarna kollegor hittar en balans mellan kundens önskemål och teknikens möjligheter. Enheten ansvarar även för support- och logistikfunktion.

Som medarbetare hos Landstinget i Kalmar län arbetar du för ett friskare, tryggare och rikare liv hos länets invånare. Inom landstingets IT är målet att underlätta för verksamheten så att de i sin tur kan sätta kunden, patienten och verksamheten i fokus.

Din arbetsplats är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:22 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.