Systemutvecklare/ systemförvaltare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Systemutvecklare/ systemförvaltare. Välkommen med din ansökan senast den 20 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att vara med på en spännande resa för att utforma bra och effektiva lösningar som ger nytta i landstingets förändrings- och förbättringsarbete. Som systemutvecklare/systemförvaltare arbetar du med verksamhetsuppföljning och hanterar stora mängder data och information inom bl a ekonomi, personal och verksamhet. Det innebär att du kommer att fördjupa dig i olika verksamheter och utifrån deras behov ta fram viktiga beslutsstöd. Du möter många nya frågeställningar och den ena uppgiften är sällan den andra lik. Området är också i en expansionsfas. Du arbetar med hela implementeringskedjan; allt från att analysera behov och definiera krav till att föreslå, skapa och designa olika beslutsstödslösningar vilket innebär både nyutveckling och förvaltning/support av befintliga lösningar.

-Det är stimulerande att vårt uppdrag att återanvända vårdinformation i slutänden ger vårdpersonal mer tid åt patienterna, säger Olle Björneld, systemförvaltare och ansvarig för datalager.

Arbetsområdet omfattar hela länet och din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och/eller erfarenhet av systemutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsofts databashanterare SQL Server eller liknande samt erfarenhet av stora datamängder och kunskap inom Business Intelligence (BI).

Eftersom mycket av arbetet bedrivs nära kärnverksamheten krävs det att du kan kommunicera med så väl databaser som med landstingets olika verksamhetsföreträdare. För att klara jobbet är du kreativ, analytisk, strukturerad och har ett strategiskt tänk. Som person är du öppen, noggrann och serviceinriktad med förmåga att skapa bra och förtroendefulla relationer. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt. Du är intresserad av den nya teknikens möjligheter och utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 145 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Team Beslutsstöd förvaltar och utvecklar det landstingsövergripande datalagret genom att hantera information från olika verksamhetssystem. Teamet stödjer systemägare och kärnverksamheten med att säkerställa kvaliteten i information och indata som sedan ligger till grund för rapportering och beslut i landstinget. Det som kännetecknar teamet är engagerade medarbetare som värdesätter varandras olikheter och som tillsammans skapar goda arbetsresultat.

Landstinget i Kalmar län är länets största arbetsgivare och har visionen att vara hälsolänet - för ett friskare, tryggare och rikare liv. Det hälsofrämjande perspektivet präglar både våra möten med invånare och vår vardag kollegor emellan. Vi arbetar målinriktat med verksamhetens bästa för ögonen och hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:31 Placering/enhet:IT-förvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.