Teamsekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Teamsekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 28 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett varierande uppdrag som teamsekreterare på vuxenhabiliteringen i Oskarshamn och Västervik. Förutom traditionella arbetsuppgifter som att skriva journalanteckningar, skicka kallelser, sköta telefonservice och göra beställningar är teamsekreteraren en viktig länk mellan teammedlemmar, patienter, anhöriga och andra verksamheter. I arbetet ingår även nära samarbete med övriga yrkeskategorier på habiliteringen.

Tjänsten är på heltid, 50% mot vuxenhabiliteringen i Oskarshamn och 50% mot vuxenhabiliteringen i Västervik. Du får möjlighet att välja ort att utgå från. Resor ingår i tjänsten.

Vi söker

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare alternativt vårdadministratör. Vidare har du god datorvana och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet i journalsystemet Cosmic är meriterande.
Du är dessutom flexibel, prestigelös och serviceinriktad och kan rycka in där det behövs. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att gärna bjuda på din kompetens i arbetsgruppen. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du har mycket god samarbetsförmåga, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på arbetsplatsen.

Personliga egenskaper är av stor betydelse. Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vår arbetsplats
Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare. Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2017:16 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, 50 % Oskarshamn och 50 % Västervik. Du har möjlighet att välja utgångsort och resor ingår i tjänsten. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.