Teknisk Systemförvaltare (Teamledare)

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Teknisk Systemförvaltare (Teamledare). Välkommen med din ansökan senast den 1 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som teknisk systemförvaltare och med en utökad roll som teamledare inom enheten IT Applikation där du får en nyckelroll i att skapa framtidens digitala arbetssätt inom landstinget.

Som teamledare har du det dagliga ansvaret för teamets verksamhet där du planerar och leder det dagliga operativa arbetet. Din roll är att prioritera, identifiera nya teknikbehov och arbetssätt samt att tillsammans med enhetschef ta ett strategiskt ansvar för teamet. Du arbetar också själv operativt som teknisk systemförvaltare. Förutom det tekniska arbetet har medarbetarna i teamet dialog med landstingets olika verksamheter för planering, underhåll, ändringshantering, utveckling och problemlösning.

Du ingår i den beredskapsorganisation som finns inom teamet. Vår verksamhet är landstingsövergripande och din placeringsort är Kalmar i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning som t ex ingenjör eller systemvetare. Du har gedigen erfarenhet av verksamhetsområdet och grundläggande kunskaper om nätverk och säkerhet, goda kunskaper om Microsoft server- och klientoperativ samt behärskar SQL-server.

Som person är du drivande, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas bra hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap och har ett brinnande intresse för service. Du trivs med att arbeta i team, ta egna initiativ och jobba självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

- Vi jobbar i frontlinjen med digitalisering av de samhällsviktiga funktioner som bedrivs inom landstinget, säger Michael Ceder enhetschef för IT Applikation. Vill du jobba med detta tillsammans med mig och teamet ska du söka denna tjänst.

Enheten IT Applikation har en nyckelroll i att skapa framtidens digitala arbetssätt inom landstinget. Vi står i ett skede där denna utveckling är starkt i fokus, och där vårt arbete gett eko på nationell nivå. Tempot är högt och utvecklingen är snabb. Teamet har det tekniska ansvaret för landstingets cirka 200 IT-system och hela deras livscykel.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:40 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.