Teknisk Systemförvaltare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Teknisk Systemförvaltare. Välkommen med din ansökan senast den 18 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som teknisk systemförvaltare där du har en nyckelroll i att utveckla framtidens digitala arbetssätt inom landstinget.

Som teknisk systemförvaltare har du ett tekniskt ansvar för några områden med införande av nya system, förvaltning och vidareutveckling samt avveckling av system. Du är delaktig i att effektivisera och förbättra den tekniska miljön för att kunna möta framtida utveckling. Förutom det tekniska arbetet har du dialog med de olika verksamheterna för planering, underhåll, ändringshantering, utveckling och problemlösning.

Du ingår i den beredskapsorganisation som finns inom teamet. Vår verksamhet är länssövergripande och din placeringsort är Kalmar i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning som t ex ingenjör eller systemvetare. Du har grundläggande kunskaper om nätverk och säkerhet, goda kunskaper om Microsoft server- och klientoperativ samt du behärskar SQL-server.

Som person är du drivande, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas bra hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap och har ett brinnande intresse för service. Du trivs med att arbeta i team, ta egna initiativ och jobba självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns drygt 100 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs gärna mer på:
http://ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/yrken-landstinget/arbeta-med-it-i-landstinget/

- Vi jobbar i frontlinjen med digitalisering av de samhällsviktiga funktioner som bedrivs inom landstinget. Som teknisk systemförvaltare får du en mycket spännande roll där du får forma framtiden i djupt samarbete med våra olika verksamheter, säger Michael Ceder enhetschef för IT Applikation.

Enheten IT Applikation har en nyckelroll i att bygga framtidens IT-lösningar för landstinget. Vi står i ett skede där den digitala utvecklingen är i starkt fokus, och där vårt arbete har gett eko på nationell nivå. Tempot är högt och utvecklingen är snabb. Enheten har det tekniska ansvaret för landstingets cirka 200 IT-system och hela deras livscykel.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:7 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.