Telefonist/support/administratör till Folktandvårdens kontaktcenter

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Telefonist/support/administratör till Folktandvårdens kontaktcenter. Välkommen med din ansökan senast den 2 december.

Vi erbjuder

Som nyanställd hos oss erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter följer intressanta föreläsningar. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Som telefonist/support på Folktandvårdens kontaktcenter besvarar du inkommande samtal. Du bokar tid åt kunder och svarar på frågor angående fakturor, tidsbokningar, frisktandvårdsabonnemang mm. De kliniker som för närvarande ingår i kontaktcentret är Folktandvårdens kliniker i Kalmar, Nybro, Torsås och Emmaboda kommun. Tjänsten kan även innehålla vissa administrativa arbetsuppgifter åt klinikerna, exempelvis tolkbokning och registervård.

Vi söker

Du har erfarenhet av telefonsupport samt har datorvana och goda språkkunskaper i svenska och engelska. Även ytterligare språkkunskaper är meriterande. Om du har tandvårdsbakgrund är det meriterande men inget krav. Som person är du lyhörd med en god servicekänsla och har förmågan att bygga upp och underhålla relationer med dina kunder, såväl internt som externt. Du har förmåga att fatta snabba och genomtänkta beslut med fokus på patientsäkerhet. Tjänsten ställer höga krav på ett flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvårdens kontaktcenter ska öka tillgängligheten och förbättra omhändertagandet av våra kunder. Kontaktcentret startade sin verksamhet 1 januari 2017 och inryms i Folktandvården Ljungbyholms lokaler som ligger i lantlig och kustnära omgivning, med pendelavstånd till både Kalmar och Karlskrona.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:57 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.