Trafikledare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Trafikledare. Välkommen med din ansökan senast den 21 maj.

Vi erbjuder

Som trafikledare på KLT kommer du att arbeta med planering och trafikledning av Serviceresor (sjukresor, färdtjänst, riksfärdtjänst samt närtrafik) eller trafikledning av kollektivtrafiken (buss och tåg).

Vi söker

Arbetet innebär många kontakter med kunder, förare, trafikföretag och vården, vilket innebär att du måste ha goda kunskaper i svenska språket, vara kommunikativ, serviceinriktad samt vara lyhörd. Verksamheten kräver flexibilitet och förmåga till problemlösning under stressade situationer.

Du har minst gymnasieutbildning. Utbildning inom stadsplanering och/eller logistik eller arbetslivserfarenhet inom vårt verksamhetsområde är meriterande, liksom god geografisk kännedom om länet.

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar och Oskarshamn För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2018:5 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.