Tre Psykologer till barnhabiliteringen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Tre Psykologer till barnhabiliteringen. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Är du intresserad av att vara med och bygga upp vårt nya psykologteam? Hos oss kommer du att ingå i en psykologgrupp som stöttar och hjälper varandra. Gruppen består av sammanlagt fem psykologtjänster. Nu söker vi tre psykologer till barn-och ungdomssidan som tillsammans med våra två erfarna psykologer på vuxensidan ska arbeta med teamen på våra tre arbetsplatser i Västervik, Oskarshamn och Vimmerby.
Du får regelbunden handledning och kompetensutveckling för att du ska få det stöd och kunskap du behöver för att lyckas och utvecklas i din yrkesroll.
Vi erbjuder dig ett varierande uppdrag där du hjälper våra patienter till en bättre framtid.

Det tvärprofessionella teamarbetet kännetecknar habiliteringens arbetssätt, och i detta bidrar du med den psykologiska kompetensen. Förutom neuropsykologisk utredning ger du handledning, konsultation,behandling och stöd till patienten, familjen, anhöriga och nätverket inklusive personal samt andra myndigheter. Du får möjlighet till ett utvecklande, varierande och stimulerande arbete.
Vi erbjuder introduktion utifrån dina erfarenheter och önskemål.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du är flexibel, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är ansvarsfull och har stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt, samt bygga relationer och skapa kontakt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna;
arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/

Basenheten Habilitering Nord är en specialistenhet som omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare. Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats! Arbetet medför resor varför körkort är nödvändigt.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:13 Placering/enhet:Habilteringen nord Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.