Underläkare, öron, näsa, halskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Underläkare, öron, näsa, halskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 8 juli.

Vi erbjuder

Vi på öron, näsa, halskliniken, länssjukhuset i Kalmar erbjuder en tjänst som vikarierande underläkare. På kliniken arbetar drygt 50 medarbetare. På läkarsidan har vi idag nio specialistläkare och fem ST-läkartjänster. På kliniken har vi stort fokus på den individuella utvecklingen för våra medarbetare där vi utgår från en årlig utvecklingsplan för varje medarbetare. Du kommer arbeta under handledning av erfarna kollegor.

Vi söker

En underläkare som precis som vi tycker att samarbete är en självklarhet samt att ge god vård och service. Som person har du lätt för mötet med olika typer av människor, en vilja att förändra och förbättra saker.
Som underläkare på öron-, näs- och halskliniken arbetar du under handledning med avdelningsarbete, mottagning, operation och jour.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.
Öron-, näs- och halskliniken riktar sig till patienter med akuta och kroniska övre luftvägsinfektioner samt kroniska, inflammatoriska och av allergi och annan överkänslighet betingade tillstånd i övre luftvägar. Härtill kommer handläggning av neurologiska sjukdomar, sväljningsstörningar, behandling av traumatiska skador, tumörer, obstruktiva sömnbesvär samt röst-, tal- och språkstörningar. En viktig del av verksamheten rör hörselvård i alla åldrar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:70 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Visstidsanställning Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.