Underläkare Rehabiliteringsmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Underläkare Rehabiliteringsmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Som underläkare hos oss får du en viktig och central roll i den teambaserade vård som bedrivs med patientens resurser och önskan i fokus. I vårt team finns ett sammansvetsat och engagerat gäng med sjuksköterskor, rehabiliteringsassistenter, undersköterskor, kurator, logoped, neuropsykolog, sjukgymnaster och arbetsterapeuter som du får glädjen att arbeta tillsammans med.

Du kommer vara medicinskt ansvarig tillsammans med ansvarig specialist och/eller överläkaren för främst den rehabmedicinska verksamheten på vårdavdelningen. Det finns möjligheter till att engagera sig i utveckling- och förbättringsarbeten samt möjligheter till personlig kompetensutveckling utifrån verksamhetens och dina behov.

På avdelningen och mottagningen kommer du arbeta med engagerade, positiva och glada medarbetare i olika åldrar, av olika kön och från olika professioner. Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Vi söker

Vi söker dig som är läkare (legitimerad eller med minst läkarexamen) som vill vara engagerad och drivande i processerna kring våra patienter och kan stå för kontinuiteten på enheten med stöd av teamet och ansvarig läkare. Som person bör du ha en grundläggande trygghet, tålamod och känna dig bekväm med att jobba i team.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken i Västervik har en bred verksamhet inom invärtes medicin, specialiserad rehabilitering och geriatrik.

Vårdavdelning 6 har 16 vårdplatser fördelade mellan våra två huvudinriktningar strokenheten och rehabmedicin. På våra 6-8 rehabmedicinska vårdplatser prioriteras främst ryggmärgsskadade och hjärnskadade i arbetsförålder som är i behov av specialiserad vård och intesivrehabilitering. Vi har ett nära samarbete med Universitetssjukhuset i Linköping.
Vi har en ryggmärgsskademottagning, hjärnskadeteam/mottagning, spaticitetsmottagning och baklofonpumpsmottagning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:130 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid under ett år, med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.