Undersköterska Akutmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska Akutmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 20 maj.

Vi erbjuder

Nu gör vi en nystart av vår observationsenhet där vi vårdar akuta patienter som är i behov av kortare observation eller behandling och därför behöver vi fler kollegor. I din tjänst hos oss kommer du att rotera mellan både Observationsenheten och Akutmottagningen. Akutmottagningen är en intressant och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till variation, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. Du arbetar i team tillsammans med en sjuksköterska i omhändertagande av akut sjuka patienter. Du medverkar i bedömningen av patienten och genomför självständigt olika åtgärder samt assisterar läkare. Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar dag/kväll/natt och helger. Om detta tilltalar dig och du dessutom är van att arbeta självständigt liksom i samarbete med andra passar du i vår grupp. Vi stöttar din kompetensutveckling som formas utifrån såväl dina som verksamhetens behov.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som undersköterska hos oss på akutmottagningen är att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar. Vi söker dig som tycker om att vara där det händer och ett arbete där ingen dag är den andra lik. Som person har du lätt för mötet med olika typer av människor, en vilja att förändra och förbättra saker och har lätt till skratt. Vill du bli del av ett gäng som har kul både på och utanför jobbet har du chansen nu.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Akutmottagningen vid Västerviks sjukhus ger ett akut omhändertagande dygnet runt. På akutmottagningen tar vi hand om kirurg-, ortoped-, medicin- barn-, ögon- och öronpatienter. Vår arbetsplats är en väl fungerande mottagning som 2017 kunde erbjuda sju patienter av tio en handläggningstid under tre timmar från ankomst till hemgång eller inläggning. Mottagningen samarbetar med de flesta kliniker vid sjukhuset, ambulansverksamheten, polismyndigheten, kriminalvården, andra sjukhus samt hemsjukvården i närliggande kommuner. I anslutning till akutmottagningen finns också observationsplatser för akuta patienter som är i behov av kort observation, behandling eller utredning med lågt övervakningsbehov.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:62 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:75% 2 stycken tjänster Tillsvidare 75%. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-05-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.