Undersköterska Asyl- och flyktinghälsovården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska Asyl- och flyktinghälsovården. Välkommen med din ansökan senast den 17 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu rätt kandidat möjlighet att bli en del av ett engagerat team som strävar efter att bli Sveriges bästa Asyl- och flyktinghälsovård. Du får vara med om mångkulturella möten i din vardag som ger personlig utveckling, nya perspektiv och stor arbetsglädje.
Du kommer att arbeta på vår mottagning i Hultsfred.
Där kommer du att ansvara för labbet och provtagningen på asylsökande, flyktingar, anhöriginvandrare samt papperslösa. Vi träffar många familjer vilket innebär mycket provtagning på barn. Vi tar våra rutinprover på alla patienter samt även nyföddhetsscreening(PKU) på alla barn upp till 8 år. Administrativt arbete omkring provtagning såsom provplanering är också en del av arbetsuppgifterna. Du kommer även hjälpa till i Receptionen men kassa hantering samt svara i telefon.
Du kommer att delta på möten i Hultsfred samt i Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har ett gediget intresse för att arbeta med människor från andra kulturer. Gärna erfarenhet från liknande arbete. Bemötande är en av våra kärnfrågor. Du bör vara flexibel i ditt arbete och som person. Du bör också besitta förmågan att arbeta självständigt, uttrycka dig väl i tal och skrift och ha organisationsförmåga.

Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor samt bidrar till ett positivt arbetsklimat på enheten.

Tjänsten kräver att du har körkort B.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Asyl - och flyktinghälsovården är en länsövergripande verksamhet i Landstinget i Kalmar län tillhörande primärvården. Vårt uppdrag är att erbjuda hälsoundersökningar till våra asylsökande, flyktingar, anhöriginvandrare och papperslösa. Erbjuda hälsoutbildning till vuxna, samtalsstöd och behandling samt att återsöka vårdkostnader från Migrationsverket åter till Landstinget.

Asyl- och flyktinghälsovården har två mottagningar i länet, en i Hultsfred och en på Länssjukhuset Kalmar. Hos oss arbetar i dagsläget 18 medarbetare; verksamhetschef, avdelningschef, distriktssköterska, sjuksköterskor, undersköterskor, handläggare samt medicinska sekreterare som är fördelade på de båda mottagningarna.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:27 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid 80% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.