Undersköterska, behandlingsenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska, behandlingsenheten. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

Vi erbjuder

Behandlingsenheten i Västervik söker en undersköterska - är det du?

På behandlingsenheten kommer du att ingå i en liten grupp som idag består av sjuksköterskor och en undersköterska. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som undersköterska. I dina arbetsuppgifter ingår att delta i läkarmottagningen två dagar i veckan. De andra dagarna är det omvårdnadsarbete på behandlingsenheten som står i fokus. Det kan handla om att ta emot dagens patienter, ta prover, hjälpa till med bokningar, kallelser, tolkbeställningar, kontrollera förbrukningsförråd och tvätt-förråd. Vi använder datasystemet Cosmic.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Gillar du att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete så kommer du att trivas hos oss. Ditt arbete kommer att vara omväxlande i ett varierande tempo.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet vid behandlingsenheten Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar. I Västervik finns sju behandlingsplatser.

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:75 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid tom 2018-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-06-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.