Undersköterska Blåkustens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska Blåkustens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Vi erbjuder

Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete där du lär dig något nytt varje dag! Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god samanhållning och hjälper varandra att tillsammans uppnå verksamhetens uppsatta mål.

Som en av tre undersköterskor kommer du att vara ansvarig för provtagning, assistering vid små operationer, EKG-tagning och andra uppgifter för att läkarmottagningen ska fungera på ett optimalt sätt.

Vi söker

Vi söker nu en utbildad undersköterska när vår medarbetare går i pension. Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad, flexibel och bidrar till ett gott arbetsklimat. Det är meriterande om du har arbetat på en hälsocentral tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Blå Kustens hälsocentral är en del av Region Kalmar och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang och hög kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:25 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-05-01 till 2019-12-31 Sysselsättningsgrad:Deltid 75% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.