Undersköterska Centraloperation

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska Centraloperation. Välkommen med din ansökan senast den 4 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och spännande jobb där man lär sig något nytt varje dag! Hos oss är samarbetet väldigt viktigt - både på salen och i arbetsgruppen i stort. Vi har en god samanhållning och hjälper varandra att tillsammans uppnå klinikens uppsatta mål. Vi tar hela tiden nya steg framåt. Vi har bland annat precis kommit igång med robotkirurgi här i Kalmar.

Som undersköterska hos oss, i samarbete med operationssjuksköterska och anestesisjuksköterska, ansvarar du för att iordningsställa operationssalen före och efter operation. I arbetet ingår även att assistera vid steril uppdukning, vid anestesiförberedelser och under operation.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är starkt meriterande om du har arbetat på en operationsavdelning tidigare. Det är viktigt att du är intresserad av teknik då vi använder mycket tekniskt avancerad utrustning.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Centraloperationsavdelningen är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken vid Länssjukhuset i Kalmar. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler och med genomgående nyanskaffad utrustning. Vid Centraloperation finns 14 operationssalar och vi servar specialiteterna allmänkirurgi, urologi, gynekologi, obstetrik, öron-näsa-halskirurgi, tandvård/oralkirurgi, ögonsjukvård och medicinsk sjukvård. Enheten opererar cirka 10 000 patienter årligen och består av 110 personer. Operationsverksamheten håller nationellt hög klass och har starkt utvecklingsarbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:3 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.