Undersköterska, geriatrisk mottagning/strump- och ödemmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska, geriatrisk mottagning/strump- och ödemmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 25 oktober.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierande arbete med bland annat utprovning och beställning av kompressionsstrumpor, bandagering och pumpstövelutprovning till patienter. På strump- och ödemmottagningen har du vårdgivaransvar med mottagningspatienter och du sköter även remisshantering, bokning och kallelser. I arbetet ingår också konsultationsbesök på andra kliniker och ibland hembesök.
Arbetet innehåller också tjänstgöring på vår demensmottagning med bland annat assistans vid lumbalpunktion samt andra sedvanliga mottagningsuppgifter.

Vi söker

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och minst ett par års yrkeserfarenhet samt Cosmicvana, till strump/ödemmottagningen och geriatriska mottagningen, Geriatriska kliniken Kalmar. Som person är du trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Meriterande är erfarenhet av ödembehandling.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Geriatriska kliniken består av tre vårdavdelningar, mottagning, lasarettsansluten hemsjukvård, rådgivningsteam för palliativ vård och ett geriatriskt rådgivningsteam.
Vår vision är: Geriatrik och palliativ medicin - Helhetsvård för dig - Arbetsglädje för oss. Vi strävar efter att utveckla det friska hos de mest sjuka samt att kunna erbjuda ett geriatriskt eller ett palliativt team till alla som behöver det.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:136 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.