Undersköterska intensivvårdsavdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska intensivvårdsavdelning. Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti.

Vi erbjuder

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete? Vill du arbeta tillsammans med ett supergäng av kolleger? Intensivvårdsavdelningen är den avdelning på sjukhuset som vårdar de mest sjuka patienterna. Den är högteknologisk vilket innebär att patienterna får livsuppehållande hjälp av diverse apparater såsom ventilator (respirator) och dialys. De flesta patienter är nedsövda när de vårdas hos oss, vilket innebär att någon alltid måste finnas hos patienten. Vi jobbar i team (läkare, sjuksköterska, undersköterska och fysioterapeut) kring patienten och ansvarar för upp till tre patienter åt gången. Som undersköterska är du den som är närmast patienten och sköter den basala omvårdnaden, suger luftvägar och övervakar de vitala parametrarna (blodtryck, puls, saturation) Arbetet innebär också att vara stöd för anhöriga och att assistera vid undersökningar.

På avdelningen tillämpas en arbetstidsmodell som premierar med högre ersättning de tider som av medarbetarna betraktas som mindre attraktiva. Arbetstidsmodellen och individuell schemaläggning medför att medarbetarna i hög grad har möjlighet att påverka både sin arbetstidsförläggning och sin ersättning.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du är specialistundersköterska med inriktning intensivvård eller har erfarenhet av intensivvård. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Du trivs med att möta människor i olika situationer. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är intresserad av teknik då vi använder tekniskt avancerad utrustning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Intensivvårdsavdelningen på länssjukhuset i Kalmar är en länsresurs med sju intensivvårdsplatser och två uppvakningsavdelningar med tillsammans 20 sängplatser. På avdelningen arbetar cirka 40 intensivvårdssjuksköterskor och 40 undersköterskor. Avdelningen har en allmän inriktning och servar hela länssjukhuset. Vid kliniken bedrivs ett aktivt forsknings- och utvecklingsarbete, både inom omvårdnadsvetenskap och medicin, och ligger långt framme inom flera område, bl.a. ventilatorvård och kontinuerlig dialys. Hela kliniken har mycket moderna lokaler med ny uppdaterad utrustning. Och vi har vår fantastiska balkong där vi kan dra ut våra patienter med ventilator och övrig utrustning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:87 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning, på avdelningen tillämpas en arbetstidsmodell med poänglön Ansök senast:2018-08-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.