Undersköterska - Kirurgkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska - Kirurgkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti.

Vi erbjuder

Kirurgkliniken, avdelning 6, Länssjukhuset i Kalmar har inriktningen urologi, allmänkirurgi och ögon. Avdelningen består av 24-28 vårdplatser. Arbetet på avdelningen sker i två till fyra vårdlag, bestående av sjuksköterskor och undersköterskor, som tillsammans ansvarar för en mindre grupp patienter.

I dina arbetsuppgifter som undersköterska ingår att ge personlig omvårdnad till patienter och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Du blir del av ett glatt gäng som arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och god omvårdnad är i fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning.

Vi söker

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och gärna ett par års yrkeserfarenhet. Som person vill vi att du är positiv, serviceinriktad, flexibel, ambitiös, engagerad och ansvarstagande. Du har en stark vilja att vara delaktig i utvecklingen av avdelningen. Vidare är du lugn, stabil och har förmåga att prioritera och fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken bedriver verksamhet i Kalmar och Oskarshamn inom områdena buk-, kärl-, bröst-, endokrin- och barnkirurgi samt urologi. Till Kalmar förläggs tyngre, mer resurskrävande ingrepp, tex tumörkirurgi och i Oskarshamn gör vi ingrepp som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:92 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.