Undersköterska Kristinebergs hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska Kristinebergs hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 18 december.

Vi erbjuder

Som undersköterska på Kristinebergs hälsocentral kommer du att arbeta med provtagning, undersköterskemottagning och läkarassistans.

Vi söker

Du som söker är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akutsjukvård. Erfarenhet av arbete inom primärvård och mottagningsarbete är meriterande.

Vi söker Dig som är positiv, flexibel, noggrann och serviceinriktad. Vi ser gärna att du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta samt vill utveckla vår verksamhet. För oss är det viktigt att bemöta både patienter och kollegor med respekt och i positiv anda. Vi lägger således stor vikt vid personlig lämplighet och gott bemötande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

x

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:137 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-01-01 till 2019-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.