Undersköterska - Kvinnokliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska - Kvinnokliniken. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Som undersköterska på Kvinnokliniken är du en viktig del i vårt team. Du kommer att ge personlig omvårdnad till patienter och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.
I grundanställningen ingår rotation dag/kväll/natt med f n med placering på Kvinnoklinikens mottagning !

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska. Vi söker dig som är positiv, flexibel, engagerad och ansvarstagande som person. Har du en vilja att samarbeta och ser ett gott bemötande som en självklarhet kan du vara den vi söker. Vårt team arbetar för att ständigt skapa det bästa resultatet för patienten och samtidigt utveckla kliniken. Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken i Västervik ger kvinnor i norra Kalmar län förebyggande kvinnosjukvård, diagnostisk och terapeutisk gynekologisk hälso- och sjukvård samt BB- och förlossningsvård. På den integrerade BB/Gyn-avdelningen ger vi nyopererade gyn-patienter, nyförlösta kvinnor med sina nyfödda barn samt oförlösta kvinnor vård och omsorg. Vi har ett nära samarbete med barn- och ungdomsklinikens neonatalenhet som ligger i samma hus.

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!
Vi ser fram emot att lära känna dig.
Välkommen att göra en ansökan,

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:18 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.