Undersköterska - Medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska - Medicin. Välkommen med din ansökan senast den 22 november.

Vi erbjuder

På avdelning 41 vårdas patienter med lungsjukdomar, blodsjukdomar och diabetes. Arbetsuppgifterna innehåller vård, observation och behandling av patienter. Inom avdelningen arbetar vi med ständiga förbättringar och att kvalitetssäkra vården. Vi arbetar i team där stor vikt läggs vid samarbete. Om du vill ha ett omväxlande och intressant arbete med högt tempo då passar du hos oss.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra uppsatta mål. Du är ansvarstagande och lyhörd för vårdtagarnas behov, har ett gott bemötande och känner en självklar respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar. Kliniken har totalt 46 vårdplatser för internmedicinska patienter.

Tjänsten gäller ett föräldrarvikariat from 2019-01-17 tom 2020-01-06, med möjlighet till en eventuell förlängning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:84 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 20190117-20200103 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.