Undersköterska till Medicinavdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska till Medicinavdelning. Välkommen med din ansökan senast den 25 mars.

Vi erbjuder

På medicinkliniken, avdelning 5, får du ett stimulerande arbete som undersköterska. Du deltar aktivt i det medicinska omhändertagandet av patienten i nära samarbete med sjuksköterska och övriga yrkeskategorier. Det är viktigt för oss med möjligheter till vidareutveckling inom den egna arbetsplatsen. Vi har högt till tak och en trevlig atmosfär där alla är välkomna och uppskattade för den man är.
Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och är ansvarstagande, engagerad samt målinriktad och som vill vara med och utveckla vår verksamhet in i framtiden.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Avdelning 5 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med 24 platser. Vi vårdar patienter med olika diagnoser.
Lung- och njursjukdomar är vanligt förekommande. Vi vårdar även patienter med blodsjukdomar, endokrinologiska sjukdomar, mag-tarm samt vissa neurologiska sjukdomar. Vi har korta vårdtider vilket innebär stor variation i arbetet.
Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetstider eftersom vi tillämpar individuell schemaläggning. Dag, kväll och natt ingår i arbetstiden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:39 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat, tillträde snarast tillochmed 2018-08-31, ev förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.