Undersköterska, medicinmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska, medicinmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Som undersköterska hos oss på medicinmottagningen är du spindeln i nätet. Vi följer patienten hela vägen från väntelistan till besöket. Vi planerar patienternas provtagningar, gör kontroller och genomför förberedelser inför besöket. Arbetet har även administrativa inslag som bokningar, kallelser samt dokumentation i vårt patientjournalsystem Cosmic. Även förrådshantering och konsultationsbesök från andra kliniker ingår i rollen.

Här på mottagningen upplever personalen att man har ett bra fungerande samarbete mellan alla kollegor oavsett yrkeskategori. Arbetet är både självständigt, flexibelt och kräver ett stort ansvarstagande då man får ta många egna beslut. Ingen dag blir den andra lik.

Vi söker

Vi söker dig med undersköterskeutbildning. Några års yrkeserfarenhet är önskvärt och meriterande. Du som söker bör vara en positiv och serviceinriktad person med god social kompetens i mötet med både patienter och kollegor. För att kunna prestera i rollen behöver du även vara flexibel, lugn och stabil samt ha förmåga att kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Kalmar län. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:75 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.