Undersköterska - resursenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska - resursenheten. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Resursenheten på Oskarshamns sjukhus söker nu en ny medarbetare som är öppen, engagerad och kunnig. Det är en spännande och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till variation, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter på flera avdelningar och arbetsplatser.

Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar med årsarbetstid dag/kväll/natt samt helger. Om detta tilltalar dig och att du dessutom är van att arbeta självständigt med ansvarskänsla och samarbetsförmåga passar du i vår grupp.

Vi stöttar din kompetensutveckling som formas utifrån dina samt verksamheternas behov.

Separat avtal finns tecknat för resursenheterna i Landstinget vilket innebär att vi arbetar med årsarbetstid och ett lönetillägg. Ersättning för förskjuten arbetstid och övertid utgår ej.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akutsjukvård. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Resursenheten är landstingets interna bemanningsenhet som förmedlar kvalificerad och flexibel personal vid arbetstoppar och korttidsfrånvaro vid våra avdelningar, mottagningar samt hälsocentraler. Vi som arbetar inom Resursenheten är bemanningsassistent, medicinska sekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vikariat t.o.m 19-08-31.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2019:3 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat t.o.m 19-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.