Undersköterska Stora Trädgårdsgatans hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska Stora Trädgårdsgatans hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 12 september.

Vi erbjuder

Hos oss får du chansen att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll i patientens vård. Vi erbjuder nu ett givande arbete i en god arbetsmiljö där du får vara del i ett engagerat arbetslag.

Som undersköterska hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande och spännande uppdrag där du får stora möjligheter till utveckling. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med en öppen kultur där alla medarbetare får höras och synas. Vi trivs tillsammans och känner ett stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt i tak är två beskrivningar som passar bra in på vår arbetsplats.

Vi söker

Vi söker nu en undersköterska till vårt arbetslag. Du får gärna ha kompetens inom primärvård och erfarenhet av labb-verksamhet eller övriga förkommande arbetsuppgifter på hälsocentral. Som person är det en fördel om du är entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se dig själv som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du ska ha förmåga att ge våra patienter ett trevligt bemötande även i stressade situationer. i tjänsten ingår receptionsarbete 2-3 dagar i veckan.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott rykte. Vi finns i Västervik och har 9 455 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:88 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.