Undersköterska, strålbehandling

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska, strålbehandling. Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober.

Vi erbjuder

Strålbehandlingen i Kalmar söker en undersköterska - är det du?

På strålbehandlingen kommer du att ingå i en grupp som idag består av sjuksköterskor, sjukhusfysiker och läkare. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som undersköterska. I dina arbetsuppgifter ingår att stötta strålbehandlingssjuksköterskorna i deras arbete. Det kan handla om att ta prover, göra omläggningar, ledsaga patienter. Men också hjälpa till med bokningar, behandlingsstatistik, tolkbeställningar, kontrollera förbrukningsförråd, tvätt-förråd samt trivsel i personalrum. Vi använder datasystemet Cosmic där du kan bistå med stöd vid patientkodning etc. Då vi ej haft undersköterska anställd hos oss tidigare kommer arbetsbeskrivningen att formas efter hand du kommer in i arbetet.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Gillar du att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete så kommer du att trivas hos oss. Ditt arbete kommer att vara omväxlande i ett varierande tempo.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet vid behandlingsenheten Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar.

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:113 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2019-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-10-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.