Undersköterska till Mödrahälsovården Söder

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska till Mödrahälsovården Söder. Välkommen med din ansökan senast den 10 juli.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat, med möjlighet till förlängning, som undersköterska på Mödrahälsovården söder. Vi har varierande och stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med Barnmorskor och läkare. Vi har också ett självständigt arbete med egen provtagningsmottagning. Vi hjälper till vid undersökningar, tar hand om patienterna, visar dem rätt och ser till att bemöta dem på bästa sätt. Eftersom vi har många barnmorskemottagningar arbetar vi på mer än en mottagning vilket bidrar till ett omväxlande arbete. Vi hjälps åt att boka/boka om patienter när så behövs. Det ingår även sedvanliga arbetsuppgifter som förråds- och tvättbeställning, påfyllning på undersökningsrum, handhavande av post, förråd, instrumenthantering etc. På vår arbetsplats arbetare vi med förebyggande hälsovård och främjande av hälsa. Hos oss får du möjlighet till regelbunden kompetensutveckling!

Arbetstiderna för dig som undersköterska på Mödrahälsovården är måndag till fredag, dagtid.

Vikariatet är på sex månader med möjlighet till förlängning.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill bli vår kollega och bidra med din kompetens och erfarenhet till Mödrahälsovården. Du bör trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Det är viktigt att du bemöter både patienter och kollegor med respekt och värdighet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på mottagning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mödrahälsovårdens uppdrag är att genom främjande och förebyggande insatser och identifiering av risker för ohälsa, bidra till god sexuell och reproduktiv hälsa samt minimera risker och sjuklighet för kvinnor och barn under graviditet, förlossning och spädbarnstid. Mödrahälsovårdens verksamhet består av graviditetsövervakning, föräldragrupper, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovskontroll samt ungdomsverksamhet. Vi finns på barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar och familjecentraler, totalt sett 14 mottagningar i södra Kalmar län.
På Kvinnokliniken finns även förlossnings- och BB-avdelning samt specialmödravård med ultraljudsmottagning. Kvinnokliniken har även en gyn-avdelning för akuta patienter samt operationspatienter. Gyn-mottagningsverksamhet är omfattande och vi utför även cytostatikabehandlingar.

Vårt motto är ledande kvinnoklinik - tillsammans för hälsa genom livet.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:86 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.