Undersköterska till ortopedavdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska till ortopedavdelning. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

På ortopedkliniken kan vi erbjuda ett i det närmaste komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård. Verksamheten bedrivs med patienten i centrum och vården styrs av patienternas behov och önskemål.

Avdelning 3 är vår avdelning med 16 vårdplatser. Vi bedriver både akut och planerad sjukvård. De flesta planerade operationerna är höft- och knäplastiker medan jourfallen oftast inkommer på grund av höftfrakturer.

Varje dag kommer både arbetsterapeut och sjukgymnast till avdelningen och hjälper våra patienter

Vi söker

Vi söker Dig som är utbildad undersköterska genom Omvårdnadsprogrammet gymnasiet 3 år med inriktning mot sjukvård alternativt annan godkänd utbildning.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Avdelningen är en ortopedisk vårdavdelning som bedrivs utifrån akuta samt elektiva (planerade) inläggningar och operationer. Ortopedavdelning 3 har 16 vårdplatser där patienter får vård och omsorg efter akuta ingrepp eller elektiv ortopedi t ex höft-, knä- eller axelplastik. Vi har även ett nära samarbete med sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:125 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:75% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.