Undersköterska till Röntgen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska till Röntgen. Välkommen med din ansökan senast den 24 april.

Vi erbjuder

Välkommen till vår arbetsplats som består av härliga medarbetare med både hög och bred kompetens. Vi är en bra mix av olika åldrar och bidrar på så sätt med värdefull kompetens från olika erfarenheter. Här finns goda möjligheter för oss att kompetensutvecklas och att delta vid verksamhetsutvecklande aktiviteter.

Vi har varierande och stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med röntgensjuksköterskor och läkare. Vi hjälper till vid undersökningar, tar hand om patienterna före och efter, visar dem rätt och ser till att bemöta dem på bästa sätt. Då vi har många olika typer av labb får vi rotera mellan olika placeringar och får både kompetens inom olika områden och en omväxlande arbetsdag.

Vi söker

Vi söker dig som vill bli vår kollega och bidra med din kompetens och erfarenhet till den Radiologiska kliniken. För oss är det viktigt med arbetsglädje och ett gott sammarbete. Vi drivs av ett genuint intresse för människor och har alltid patientens bästa för ögonen. Våra patienter har vitt skilda behov vilket ställer höga krav på oss som bemöter patienter i olika sinnesstämningar.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Radiologiska kliniken är en klinik med ett stort flöde av patienter och en del av navet på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi ser gärna att du kan börja redan innan sommaren och tänka dig arbeta under semesterperioden, men det är inte ett krav.

Vi är en modern klinik med stark framåtanda. Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:53 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 1 år Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.