Undersköterska vik, ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska vik, ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 2 december.

Vi erbjuder

Vill du ta chansen att utvecklas i din roll som undersköterska på en klinik som under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet? Vi erbjuder dig nu att bli en del av gemenskapen på ortopedkliniken Oskarshamn - en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande. Annsofi Karlberg är specialistundersköterska i anestesi- och operationssjukvård och har jobbat på ortopedkliniken i fyra år. Hon märker också av att det inte finns någon prestige mellan yrkesgrupperna, vilket är en framgångsfaktor:

- "Det finns en förståelse för allas områden. Vi har ett upparbetat flöde som är omtyckt av patienterna. Det är smidigt för dem."

Vi söker

Vi söker nu en undersköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra oss ytterligare. Anställningen är ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning. Vi önskar att du, liksom vi, är kvalitetsinriktad, utvecklingsorienterad och patientfokuserad. Eftersom kvaliteter som tydlighet, trygghet, effektivitet och närhet är viktiga grundpelare i ortopedklinikens värdegrund läggs därför alltid stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringar.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Oskarshamn är en mindre stad, men full av liv och möjligheter. Mytomspunna Blå jungfrun och Döderhultarns dramatiska träskulpturer lockar många besökare till staden varje år. Staden kan även stoltsera med konditoriutmärkelser i form av "Årets konditor i världen 2017" och "Sveriges bästa konditori 2018". Staden erbjuder ngt för de allra flesta. Eller som organisationen Attraktiva Oskarshamn uttrycker det: "Oskarshamn är en värdefull plats. En varm oas i havsnära miljö. Vi erbjuder ett energiskt och spännande näringsliv och bra möjligheter till kustupplevelser och avkoppling. Det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med i framtiden."

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och vi bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

Heltidsvikariat fr o m 2019-01-07 t o m 2019-07-14 med ev möjlighet till förlängning.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:87 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-11-15 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.