Undersköterska vikariat, röntgenavdelningen Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska vikariat, röntgenavdelningen Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti.

Vi erbjuder

Som undersköterska på röntgen arbetar du i team med röntgensjuksköterskor, röntgenläkare och medicinska sekreterare. Arbetsuppgifterna innehåller mottagningsarbete, omvårdnad, förberedelse och medverkan vid undersökningar och behandling av patienter. Vi arbetar i specifika IT-system och de bygger en grund i vårt arbete. Här finner du ett roligt och omväxlande arbete med varierande arbetstempo, korta men intensiva patientmöten där det hela tiden sker en snabb utveckling.
Beredskapstjänstgöring ingår med fast schema måndag-söndag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av människor och teknik.
Vi söker en positiv arbetskamrat som kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du sätter patienten i centrum och att du ser till deras behov, bemöter och respekterar alla patienter.


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Röntgenavdelningen är en enhet med snabb utveckling, vilket gör att vi ständigt arbetar med förändringar. Vi är en serviceenhet mot andra enheter inom sluten- och öppen vården, där vi arbetar flexibelt för patientens bästa, för snabb och säker diagnostik. Våra möten med patienterna är oftast korta och intensiva. Undersköterskorna arbetar i team med läkare och röntgensjuksköterskor.

Vänta in med din ansökan då urval kommer att ske löpande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:54 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat till och med 2019-01-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.