Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 9 september.

Vi erbjuder


Ett varierande arbete. I tjänsten ingår arbete på operation, förberedelser av patienter inför läkarbesök, arbete på dagavdelningen samt administrativa arbetsuppgifter såsom att boka patienter till mottagningen. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en arbetsmiljö bland arbetskamrater inom olika yrkeskategorier där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling av klinikens arbete.
Vi har ett öppet klimat med patienten i fokus - patienten först!

Vi söker


Dig som är utbildad undersköterska och som är positiv, flexibel, engagerad och ansvarstagande som person. Har du en vilja att samarbeta och ser ett gott bemötande som en självklarhet kan du vara den vi söker. Vårt team arbetar för att ständigt skapa det bästa resultatet för patienten och samtidigt utveckla kliniken. Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt. Om du vill vara med och utveckla vår verksamhet - tillsammans - och samtidigt ha ett omväxlande och intressant arbete passar du hos oss.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker en undersköterska, tjänsten är ett vikariat till och med 31 maj 2019.

Ögonkliniken i Västervik ger specialiserad ögonsjukvård till invånarna i norra Kalmar län. Kliniken består av ögonmottagningar i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn samt en dagavdelning- och operationsavdelning. Hos oss jobbar ett 50-tal medarbetare med olika kompetenser; läkare, ögonsjuksköterska, sjuksköterska, optiker, ortoptist, undersköterska och medicinska sekreterare. Största volymerna för kliniken är diagnostik och behandling av grå och grön starr, diabetesförändringar som behandlas med laser, sjukdomar i ögats gula fläck och ögonsjukdomar hos barn. På mottagningen sker utredning och behandling av sjukdomar i och kring ögat. På operationsavdelningen är största volymen kataraktkirurgi, där antalet operationer varierar något mellan åren, cirka 1 100-1 200. Ny behandling för makuladegeneration har introducerats de senaste åren.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:99 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 31 maj 2019 Sysselsättningsgrad:50 % Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.