Undersköterska/bårhuspersonal

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Undersköterska/bårhuspersonal. Välkommen med din ansökan senast den 4 mars.

Vi erbjuder

Vi söker nu undersköterska till bårhuset i Västervik. Du kommer att arbeta i bårhuset med in- och utlämning av avlidna till dem som ska anordna begravning. Iordningställa inför ett avsked i bårhuset samt sköta biltransporter av avlidna inom Kalmar Län.
Du kommer också att arbeta med administrativa arbetsuppgifter såsom remissregistrering och beställningar av vissa förbrukningsartiklar.

Vi söker

Du som söker är undersköterska. Tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet eftersom interna och externa kontakter är en viktig del i arbetet. Arbetet är utmanande, både fysiskt och psykiskt. Det krävs ett etiskt förhållningssätt, integritet och tryggt agerande för att hantera verksamhetens arbete. Noggrann, självständig, flexibel, respekt och empati är också egenskaper som krävs. Du har god kommunikativ förmåga i text och tal.
Du behöver också ha B-körkort samt grundläggande datorvana.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

Bårhuset i Västervik är en välvårdad och välutrustad arbetsplats med en deltids- och två heltidssanställda. Det vackra avskedsrummet är beläget i bårhuset och dagliga kontakter sker med olika begravningsentreprenörer, anhöriga och vårdavdelningar. Bårhuset tillhör avdelningen för Klinisk patologi med ca 40 medarbetare i Kalmar. Arbetsplatsen erbjuder självständigt och ansvarstagande arbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2018:2 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-12-31, med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-03-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.