Utbildningsanställning Ögonsjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Utbildningsanställning Ögonsjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Vi erbjuder

Landstinget i Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården.

Nu finns möjlighet för dig som är sjuksköterska och som är motiverad att ta ett steg vidare genom att specialisera dig som sjuksköterska.

Anställningen är tillsvidare med omfattningen 100 % och placering som utbildningsanställd. Efter genomförd utbildningen erhålls anställning som specialistsjuksköterska vid aktuell verksamhet.

För mer detaljerad information, se bifogad länk: http://navet.lkl.ltkalmar.se/Medarbetarguide/Utbildning/ (lokalt kollektivavtal).

Vi söker

Behörighet till aktuell specialistutbildning/program.

Erbjudande om utbildningsanställning kan ske när medarbetaren har blivit antagen till sökt utbildning.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Västerviks sjukhus Ögonkliniken

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:34 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:. Därefter tillämpas individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.