Utredare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Utredare. Välkommen med din ansökan senast den 23 april.

Vi erbjuder

Planeringsenheten söker en utredare som kan utarbeta beslutsunderlag och genomföra större utredningar. Som utredare kommer du att planera, följa upp och granska verksamheter och driva/delta i projekt. Du ska ha erfarenhet av utredningsarbete, gärna i offentlig verksamhet. Kunskap och erfarenhet av att skaffa bakgrundsfakta, sammanfatta, analysera och granska insamlat material krävs. Du kommer att få arbeta i grupp och även ansvara för egna utredningar. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i projekt och arbetsgrupper med övriga samverkanspartners till landstinget så som kommuner, Regionförbund, Länsstyrelsen m.fl.

Dina uppdrag kan komma att beröra många delar av landstingets verksamhet inklusive samverkan i den sydöstra sjukvårdsregionen. Intresse och eller erfarenhet av uppföljning av medicinska resultat är meriterande liksom erfarenhet eller intresse av området asyl- och integrationsfrågor

Vi söker

Du har god planerings- och organisationsförmåga samt lätt för att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel, driven, självgående och har lätt för att samarbeta med andra. Kunskap om projekt/utredningsarbete samt analysarbete är meriterande. Akademisk examen eller annan utbildning som arbetsgivaren anser lämplig krävs. Erfarenhet från hälso- och sjukvårdssektorn samt erfarenhet av arbete med styrningsfrågor ur ett helhetsperspektiv gärna i politisk styrd organisation är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god initiativförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang.

Vår arbetsplats

Landstingets främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård till alla som bor eller vistas i Kalmar län. En stor del av landstingets administrativa resurser finns tillgängliga genom Landstingsdirektörens stab. Här finns kvalificerat stöd inom bland annat områdena ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information/ kommunikation, utveckling och planering. Stabens arbete bestäms till stor del via uppdragsbeskrivningar och landstingsplanens inriktning.

Planeringsenheten i Landstingsdirektörens stab ansvarar för övergripande planering och strategiska frågor inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vi bedriver bland annat utredningsarbete, ansvarar för läkemedelsfrågor, kunskapsstyrning, regionsjukvård samt samordnar vissa övergripande vårdprocesser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2018:5 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.