Utvecklingsledare psykisk hälsa och missbruk - beroende

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Regionstaben söker Utvecklingsledare psykisk hälsa och missbruk - beroende. Välkommen med din ansökan senast den 7 januari.

Vi erbjuder

Du kommer vara delaktig i att driva utvecklingsarbetet mellan skola, socialtjänst och hälso- och sjukvården. Du arbetar i nära samverkan med kommunernas och hälso- och sjukvårdens samordningsfunktioner och verksamhetsrepresentanter. Tjänsten innebär att driva och utveckla de olika samverkansområdena inom länsgemensam ledning inom området psykisk hälsa och missbruk- och beroende och angränsande områden. Du kommer att representera landstinget och arbeta i nära samarbete med motsvarande representanter i länets kommuner. Du kommer att arbeta för en starkare samverkan och för en förbättring av våra processer inom området.

Det är viktigt att du har kunskap om offentlig verksamhet och att du har erfarenhet om att arbeta med frågor gällande psykisk hälsa och missbruk-och beroende. Du är en person som kan lyfta blicken och ha förståelse för olikheter mellan verksamhetsfält och samtidigt ha en förmåga till anpassning av hur frågorna ska hanteras på ett strategiskt och konstruktivt sätt för att komma framåt.

Du kommer att, tillsammans med kommunernas representant, ansvara för att hålla ihop de gemensamma arbetsområdena psykisk hälsa och missbruk-och beroende inom ramen för Länsgemensam ledning i samverkan. Du kommer i ditt arbete att rapportera till samordnaren för Länsgemensam ledning samt till beredningsgruppen för Länsgemensam ledning.
Andra arbetsområden kan tillkomma utefter kompetens.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, offentlig förvaltning eller administration och tidigare erfarenhet av att arbeta i politiskt styrd organisation. Det är en merit om du har arbetat strategiskt med ovanstående områden det är också en merit om du har god kännedom om vården.

För att du ska lyckas i rollen krävs att du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och trivs i förändringsarbete. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat, detta ses i ditt sätt att prioritera, planera och agera. Du kan på ett självständigt och ansvarstagande sätt strukturera och organisera ditt arbete och du har god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2018:33 Placering/enhet:Regionstaben Anställningsform:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2019-01-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.