Verksamhetschef Barn- och Ungdomskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Verksamhetschef Barn- och Ungdomskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 18 februari.

Vi erbjuder

Verksamhetschefen för Barn- och ungdomskliniken har ansvaret för medarbetarna, ekonomin och utvecklingsarbetet. Samverkan med andra inom hälso- och sjukvården på sjukhuset eller inom regionen är också en del i uppdraget. Arbetet kräver ett helhetsperspektiv på hälso- och sjukvård och du ska sträva efter god användning av våra resurser. Du blir en ledare i en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar och en del av sjukhusets ledning. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande jobb. Varje dag!

Vi söker

Vi söker en ledare som är trygg och transparent med god kommunikativ förmåga. En ledare som är tydlig och har förmåga att skapa god kultur och delaktighet. Du ska på ett tydligt sätt arbeta utifrån sjukhusets och klinikens vision och mål. Kompetens inom barn- och ungdomsmedicin är önskvärt men vi är även öppna för en person med annan adekvat erfarenhet. Ledarskapsutbildning eller tidigare erfarenheter som chef är meriterade.

Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Vi jobbar med hälsovård och prevention som en integrerad del i verksamheten. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. På Västerviks sjukhus finns vårdavdelning, neonatalavdelning, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Vi är runt 70 medarbetare på kliniken. Mottagningen tar emot barn och ungdomar 0-18 år som har medicinska sjukdomar, till exempel astma, diabetes, kroniska mag- och tarmsjukdomar eller hjärtsjukdomar.
Vårdavdelningen har 7 vårdplatser och här vårdar vi barn och ungdomar upp till 18 år. Miljön är viktig för barn och ungdomar som vårdas på sjukhus och de behöver närheten till föräldrarna, flexibel och barnkunnig personal, ett bra rum och möjligheter till lek. Det får dem hos oss.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:134 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-02-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.